Mobiele frituur aan huis

MTM event uw partner voor een geslaagd feest

Mobiele frituur

Vanuit onze mobiele frituur serveren wij  onze gerechten. Wij serveren alle soorten snacks en zelfs burgers. Uw mobiele frituur aan huis  wordt volledig door ons verzorgd. Onze prijzen zijn beste op de mark betreft prijs kwaliteit!  Wij verzorgen uw buurtfeest, ook catering van grotere events doen wij vanuit onze foodtrucks.
Mobiele frituur op uw feest 
frietkot aan huis

Mobiele frituur aan huis Maxi Formule

MTM event uw partner voor een geslaagd feest

Mobiele frituur

We hebben de Maxi Formule voor U. In onze Maxi Formule verkrijg je onze lekkere verse frietjes en snacks. In deze formule krijg je ook nog eens onze overheerlijke hamburgers. Van Bicky Burger tot een heerlijke Amerikaan Burger. Deze formule kan je ook boeken in Maxi 1per gast of volonté.
Mobiele frituur Maxi 
frietkot aan huis

Mobiele frituur aan huis Mini Formule

MTM event uw partner voor een geslaagd feest

Mobiele frituur

We hebben de Mini Formule voor U. In onze Mini Formule verkrijg je onze lekkere verse frietjes en snacks.  Deze formule kan je boeken in Mini 1per gast of volonté.
Mobiele frituur Mini
frietkot aan huis

frituur aan huis

Gezellig feest zonder zorgen en genieten van je frietkot aan huis service.
trouw feest mobiele frituur

frietkot op uw feest

Communiefeest
Verjaardagsfeest
Trouwfeest
Jubileum
receptie

Op ieder feest en gelegenheid is onze mobiele frituur inzetbaar. 

Trouwfeest

Trouwfeest met foodtruck
trouw feest mobiele frituur

Trouw feest 

Samen met ons beslis je welke verrukkelijke gerechten zullen geserveerd worden aan jullie gasten. Uw trouwfeest is de mooiste dag van jullie leven, wij kunnen dan ook de volledige verzorging van de catering doen naar jullie wens. Simpel, toch lekker of een uitgebreide barbecue, wij verwennen jullie gasten. Wij hebben niets liever dan dat jouw huwelijk een onvergetelijke ervaring wordt, dat is onze reclame immers.

Verjaardag

Verjaardag met foodtruck
trouw feest mobiele frituur

Verjaardag 

Iedere verjaardag verdient een feest. Sommige verjaardagen zijn dan toch wel heel speciaal. Voor die verjaardagen die je onvergetelijk wil beleven, kan je dan ook een foodtruck inzetten. Een knalfeest op je verjaardag met een leuke foodtruck, zonder zorgen je gasten lekker laten smullen van de heerlijke gerechten.

Open deur dagen

bedrijfsfeest met foodtruck
trouw feest mobiele frituur

Open deur dagen 

Open deur dagen worden tegenwoordig veel gehouden en een hapje en zelfs volledige maaltijden zie je serveert worden op deze events. De catering van je event kan je zonder zorgen aan ons uitbesteden.

Zonder zorgen

catering met foodtruck
trouw feest mobiele frituur

Zonder zorgen feesten

Wij zorgen voor alles. We komen naar jouw locatie met onze foodtruck. We bakken onze heerlijke gerechten.  Wij zorgen gratis voor bakjes en vorken. Op wens kunnen wij ook tegen een kleine vergoeding servies en bestek mee brengen. Heerlijk genieten zonder zorgen.

Smakelijk en lekker

lekker smullen
trouw feest mobiele frituur

Vers

Onze Belgische frietjes zijn natuurlijk vers en dat proef je. We werken ook met plantaardige olie, zo kunnen wij ook vegetariërs bedienen. Ook de producten in onze barbecue formule worden vers geleverd. Zo zorgen wij dat iedere gast kwaliteit op zijn bord krijgt.

Betaalbare formules

Prijs Kwaliteit
trouw feest mobiele frituur

Betaalbaar

Onze prijzen zijn betaalbaar. Prijs kwaliteit dat is onze troef. Voor ieders budget is er wel een formule beschikbaar in onze formules.

Frituur op uw feest Regio

De regio's die wij bedienen met een mobiele frituur aan huis

frietkot aan huis regio

Oost vlaanderen
West vlaanderen
Vlaams Brabant
Waals Brabant
Brussel
Antwerpen
Limburg
Henegouwen
Luik
Luxemburg
Namen
mobiele frituur aan huis 
mobiele frituur

Frietkot Foodtruck aan huis

Wij bezorgen je een onvergetelijk feest op locatie
U heeft een feest of event gepland? Maak er dan een leuk en zorgeloos moment van met heerlijke frietjes en snacks uit onze mobiele frituur. Daarbuiten hebben we ook nog andere formules beschikbaar, BBQ of  Gourmet Burgers.
Wij willen u laten genieten van topgerechten klaargemaakt door iemand met passie voor zijn vak. We zorgen dat alles netjes klaargemaakt en gepresenteerd wordt én bakken alles bij u ter plaatse, zo kunt u vanaf het eerste ogenblik meegenieten van de geuren van een exclusieve catering.
Wij bestaan uit een zeer professioneel team dat alles in werking stelt om uw feest in goede banen te leiden. Onze mensen werken met passie en dat ervaar je!
Ons assortiment is perfect voor zowel vleesliefhebbers, visliefhebbers als liefhebbers van vegetarische gerechten. Ook aan de kinderen wordt gedacht.. Dus bent u op zoek naar een frietkot foodtruck waarbij alles compleet verzorgd is? Vraag dan nu uw offerte aanvraag aan voor een compleet verzorgd moment vanuit onze traiteur service foodtruck.
Voor al uw familiefeesten, events of party’s staan wij steeds voor jullie klaar. Met verse ambachtelijke, goudgele frietjes en de beste snacks die steeds in proper vet en op de juiste temperatuur voor jullie gefrituurd worden.
Feest in het vooruitzicht en geen zin om zelf achter het fornuis te staan? Onze foodtrucks zijn de oplossing
Geniet van de fijne momenten en de charme van een foodtruck aan huis. 

We hebben verschillende pakketten voor u samengesteld. Mocht u iets anders in gedachten hebben, laat ons dit dan zeker weten!
Ga eens een kijkje nemen op de pagina met al onze formules en kies het concept dat het best aansluit met uw behoeften.
Mtmevent staat voor kwaliteit, voedselveiligheid en steeds een professionele en vriendelijke service! Onze ervaren grillmasters bereiden met liefde kwaliteitsvlees voor uw gasten op uw locatie. Wij nemen graag uw culinaire zorgen uit handen en voorzien uw feest van de juiste smakelijkheden. Uw feest onze passie!

Contacteer ons.

Wil jij ook gebruik maken van onze mobiele frituur. U wenst geheel vrijblijvend een offerte te ontvangen,  wij leveren je offerte gratis en snel.
Offerte aanvraag
SpringkastelenTenten
BE0841 566 852
   Copyright © 2022 MTM Event
Kleine Bosstraat 48,  1932 Sint-Stevens-Woluwe
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram