Barbecue aan huis Limburg

MTM event uw partner voor een geslaagde barbecue

barbecue traiteur Limburg

Vanuit onze bbq foodtruck serveren wij  onze gerechten. Wij grillen en bbq-en vlees- en visgerechten. Uw bbq aan huis  wordt volledig door ons verzorgd. Ook salades zijn inbegrepen!  Wij verzorgen uw buurt feest, ook catering van grotere events doen wij vanuit onze foodtrucks. Barbecue aan huis voor 20 personen of meer wij zijn voor ieder event inzetbaar met onze verschillende foodtrucks.
bbq aan huis Limburg 
foodtruck barbecue

Barbecue aan huis

Gezellig feest zonder zorgen en genieten van je barbecue feest door onze traiteur service.
barbecue feest

bbq feest

Communiefeest
Verjaardagsfeest
BBQ trouwfeest
Jubileum
receptie

Op ieder feest en gelegenheid is onze traiteur service inzetbaar. 

Barbecue aan huis Regio

De regio's die wij bedienen met een barbecue aan huis

barbecue traiteur aan huis regio

Oost vlaanderen
West vlaanderen
Vlaams Brabant
Waals Brabant
Brussel
Antwerpen
Limburg
Henegouwen
Luik
Luxemburg
Namen
barbecue traiteur
traiteur aan huis

BBQ Foodtruck Limburg

Onze Grillmaster verzorgd en verwend je gasten.
Barbecueën zonder uren in de keuken te staan? Wij doen het voor U, onze traiteur service daar kan u ook genieten van een heerlijke bbq uit onze foodtruck en geen afwas en geen gedoe, ons team zorgt ervoor dat jullie kunnen genieten van jullie feest, zodat jullie als gastheer en gastvrouw niet de ganse dag in de weer zijn, maar zelf ook kunnen genieten van het feest. Kleine groepen of grote groepen wij komen naar jullie toe en zorgen voor een onvergetelijk feest.
Wij willen u laten genieten van topgerechten klaargemaakt door iemand met passie voor zijn vak. We zorgen dat alles netjes klaargemaakt en gepresenteerd wordt én bakken alles bij u ter plaatse, zo kunt u vanaf het eerste ogenblik meegenieten van de geuren van een exclusieve catering.
Ons assortiment is perfect voor zowel vleesliefhebbers, visliefhebbers als liefhebbers van vegetarische gerechten. Ook aan de kinderen wordt gedacht.. Dus bent u op zoek naar een heerlijke barbecue service waarbij alles compleet verzorgd is? Vraag dan nu uw offerte aanvraag aan voor een compleet verzorgd bbq moment vanuit onze traiteur service foodtruck.
De prijs van een BBQ aan huis is afhankelijk van het menu dat je wilt en wordt meestal weergegeven in menu’s met prijzen per persoon. Voor diverse vleesmenu’s wordt er tussen 20€ en 24€ aangerekend. Dit is inclusief het ter plaatse bakken van gerechten en we werken volledig met onze eigen toestellen.
Laat uw gasten heerlijk genieten, barbecue van 20 personen  kan zeer zeker. Ook grotere aantallen kunnen wij met gemak aan.
Geniet van de fijne momenten en de charme van een foodtruck aan huis. Onze grillmaster bereidt heerlijke vis- en vleesgerechten op onze barbecues bij u op locatie.
Zowel in de zomer als in de winter is barbecueën een prima idee!

We hebben verschillende pakketten voor u samengesteld. Mocht u iets anders in gedachten hebben, laat ons dit dan zeker weten!
Mtmevent staat voor kwaliteit, voedselveiligheid en steeds een professionele en vriendelijke service! Onze ervaren grillmasters bereiden met liefde kwaliteitsvlees voor uw gasten op uw locatie. Wij nemen graag uw culinaire zorgen uit handen en voorzien uw feest van de juiste smakelijkheden. Uw feest onze passie!

Contacteer ons.

Wil jij ook gebruik maken van onze mobiele frituur. U wenst geheel vrijblijvend een offerte te ontvangen,  wij leveren je offerte gratis en snel.
Offerte aanvraag
SpringkastelenTenten
BE0841 566 852
   Copyright © 2022 MTM Event
Kleine Bosstraat 48,  1932 Sint-Stevens-Woluwe
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram