Frietmobiel aan huis

MTM event uw partner voor een geslaagd feest

Frietmobiel op uw feest

Vanuit onze frietmobiel serveren wij  onze gerechten. Wij serveren alle soorten snacks en zelfs burgers. Uw mobiele frituur aan huis  wordt volledig door ons verzorgd. Onze prijzen zijn beste op de mark betreft prijs kwaliteit!  Wij verzorgen uw buurtfeest, ook catering van grotere events doen wij vanuit onze foodtrucks.
Frietmobiel op uw feest 
frietkot aan huis

frituur aan huis

Gezellig feest zonder zorgen en genieten van je frietkot aan huis service.
trouw feest mobiele frituur

frietkot op uw feest

Communiefeest
Verjaardagsfeest
Trouwfeest
Jubileum
receptie

Op ieder feest en gelegenheid is onze mobiele frituur inzetbaar. 

Frituur op uw feest Regio

De regio's die wij bedienen met een rijdende frituur aan huis

frietkot aan huis regio

Oost vlaanderen
West vlaanderen
Vlaams Brabant
Waals Brabant
Brussel
Antwerpen
Limburg
Henegouwen
Luik
Luxemburg
Namen
rijdende frituur aan huis 
mobiele frituur

Frietmobiel aan huis

Wij bezorgen je een onvergetelijk feest op locatie
U heeft een feest of event gepland? Maak er dan een leuk en zorgeloos moment van met heerlijke frietjes en snacks uit onze frietmobiel. Daarbuiten hebben we ook nog andere formules beschikbaar, BBQ of  Gourmet Burgers.
Wij willen u laten genieten van topgerechten klaargemaakt door iemand met passie voor zijn vak. We zorgen dat alles netjes klaargemaakt en gepresenteerd wordt én bakken alles bij u ter plaatse, zo kunt u vanaf het eerste ogenblik meegenieten van de geuren van een exclusieve catering met onze rijdende frituur.
Wij bestaan uit een zeer professioneel team dat alles in werking stelt om uw feest in goede banen te leiden. Onze mensen werken met passie en dat ervaar je!
Ons assortiment is perfect voor zowel vleesliefhebbers, visliefhebbers als liefhebbers van vegetarische gerechten. Ook aan de kinderen wordt gedacht.. Dus bent u op zoek naar een frietmobiel waarbij alles compleet verzorgd is? Vraag dan nu uw offerte aanvraag aan voor een compleet verzorgd moment vanuit onze traiteur service rijdende frituur.
Voor al uw familiefeesten, events of party’s staan wij steeds voor jullie klaar. Met verse ambachtelijke, goudgele frietjes en de beste snacks die steeds in proper vet en op de juiste temperatuur voor jullie gefrituurd worden.
Feest in het vooruitzicht en geen zin om zelf achter het fornuis te staan? Onze frietmobiel zijn de oplossing.
Geniet van de fijne momenten en de charme van een rijdende frituur aan huis. 

We hebben verschillende pakketten voor u samengesteld. Mocht u iets anders in gedachten hebben, laat ons dit dan zeker weten!
Ga eens een kijkje nemen op de pagina met al onze formules en kies het concept dat het best aansluit met uw behoeften.
Mtmevent staat voor kwaliteit, voedselveiligheid en steeds een professionele en vriendelijke service! Onze ervaren grillmasters bereiden met liefde kwaliteitsvlees voor uw gasten op uw locatie. Wij nemen graag uw culinaire zorgen uit handen en voorzien uw feest van de juiste smakelijkheden. Uw feest onze passie!

Contacteer ons.

Wil jij ook gebruik maken van onze mobiele frituur. U wenst geheel vrijblijvend een offerte te ontvangen,  wij leveren je offerte gratis en snel.
Offerte aanvraag
SpringkastelenTenten
BE0841 566 852
   Copyright © 2020 MTM Event
Kleine Bosstraat 48,  1932 Sint-Stevens-Woluwe
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram