Frietkraam aan huis

MTM event uw partner voor een geslaagd feest met een frituur aan huis

Verhuur frietkraam

Vanuit onze mobiele frietkraam serveren wij  onze gerechten. Wij serveren alle soorten snacks en zelfs burgers. Uw frietkraam aan huis  wordt volledig door ons verzorgd. Onze prijzen zijn beste op de mark betreft prijs-kwaliteitverhouding!  Wij verzorgen uw buurtfeest, ook catering van grotere events doen wij vanuit onze foodtrucks.
Huur frietkraam op uw feest 
frietkot aan huis

rijdende frietkraam

Gezellig feest zonder zorgen en genieten van je mobiele frietkraam aan huis service.
trouw feest mobiele frituur

mobiele frietkraam op uw feest

Communiefeest
Verjaardagsfeest
Trouwfeest
Jubileum
receptie

Op ieder feest en gelegenheid is onze rijdende frietkraam inzetbaar. 

mobiele verhuur frietkraam regio's

De regio's die wij bedienen met een mobiele frietkraam aan huis

mobiele frietkraam aan huis regio

Oost vlaanderen
West vlaanderen
Vlaams Brabant
Waals Brabant
Brussel
Antwerpen
Limburg
Henegouwen
Luik
Luxemburg
Namen
mobiele frietkraam aan huis 
mobiele frituur

Frietkraam aan huis

Wij bezorgen je een onvergetelijk feest op locatie
U heeft een feest of event gepland? Maak er dan een leuk en zorgeloos moment van met heerlijke frietjes en snacks uit onze mobiele frietkraam aan huis. Daarbuiten hebben we ook nog andere formules beschikbaar, BBQ of  Gourmet Burgers.
Wij willen u laten genieten van topgerechten klaargemaakt door iemand met passie voor zijn vak. We zorgen dat alles netjes klaargemaakt en gepresenteerd wordt én bakken alles bij u ter plaatse, zo kunt u vanaf het eerste ogenblik meegenieten van de geuren van een exclusieve catering.
Wij bestaan uit een zeer professioneel team dat alles in werking stelt om uw feest in goede banen te leiden. Onze mensen werken met passie en dat ervaar je!
Ons assortiment is perfect voor zowel vleesliefhebbers, visliefhebbers als liefhebbers van vegetarische gerechten. Ook aan de kinderen wordt gedacht.. Dus bent u op zoek naar een frietkot foodtruck waarbij alles compleet verzorgd is? Vraag dan nu uw offerte aanvraag aan voor een compleet verzorgd moment vanuit onze traiteur service foodtruck.
Voor al uw familiefeesten, events of party’s staan wij steeds voor jullie klaar. Met verse ambachtelijke, goudgele frietjes en de beste snacks die steeds in proper vet en op de juiste temperatuur voor jullie gefrituurd worden.
Feest in het vooruitzicht en geen zin om zelf achter het fornuis te staan? Onze foodtrucks zijn de oplossing
Geniet van de fijne momenten en de charme van een foodtruck aan huis. 

We hebben verschillende pakketten voor u samengesteld. Mocht u iets anders in gedachten hebben, laat ons dit dan zeker weten!
Ga eens een kijkje nemen op de pagina met al onze formules en kies het concept dat het best aansluit met uw behoeften.
Mtmevent staat voor kwaliteit, voedselveiligheid en steeds een professionele en vriendelijke service! Onze ervaren grillmasters bereiden met liefde kwaliteitsvlees voor uw gasten op uw locatie. Wij nemen graag uw culinaire zorgen uit handen en voorzien uw feest van de juiste smakelijkheden. Uw feest onze passie!

Contacteer ons.

Wil jij ook gebruik maken van onze mobiele frituur. U wenst geheel vrijblijvend een offerte te ontvangen,  wij leveren je offerte gratis en snel.
Offerte aanvraag
SpringkastelenTenten
BE0841 566 852
   Copyright © 2022 MTM Event
Kleine Bosstraat 48,  1932 Sint-Stevens-Woluwe
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram